Inrichting bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting op maat

 

Met een inrichting van Avietech in uw bedrijfsvoertuig werkt u gegarandeerd efficiënt en geordend. Onze schuiven, rekken, kasten, bakjes, koffertjes en andere accessoires zorgen ervoor dat u uw materiaal ordelijk en veilig kan opbergen en dat de ruimte van uw bestelwagen optimaal benut wordt.

 

Onze inrichtingen kunnen volledig op uw maat samengesteld worden. Met onze verschillende modules geven we elke vakman de vrijheid om zelf de ideale inrichting uit te kiezen, op maat van uw wensen en noden.

Inrichting schuif

Installatie ter plaatse

 

Bij Avietech hoeft u zich niet druk te maken over het binnenbrengen en ophalen van uw bedrijfsvoertuig. Wij komen de inrichting gewoon bij u ter plaatse installeren.

U hoeft zich dus ook niet naar de andere kant kan het land te begeven, dat doen wij met plezier voor u. Wij vragen enkel een overdekte locatie waar onze techniekers de inrichting kunnen plaatsen. Handig, niet?

 

 

Snelle service

 

Geen lange wachttijden bij Avietech. Door onze grote stock is een snelle service steeds gegarandeerd. Neem vandaag contact met ons op en binnen enkele weken rijdt u rond met een perfect uitgeruste mobiele werkplek.

Schuif bestelwagen

Vrijblijvend jouw noden bespreken? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers!