Over Avietech

Een blik achter de schermen

Onze missie

 

Het doel van Avietech? Iedere vakman de juiste oplossing aanbieden zodat u zonder zorgen uw eigen klanten kan ondersteunen. Avietech wil van alle bedrijfsvoertuigen een aangename werkomgeving maken waar georganiseerd en veilig gewerkt kan worden.

 

Met behulp van de efficiëntste en modernste technieken zorgt Avietech ervoor dat elke bestelwagen met een duurzame en vooral kwalitatieve inrichting terug bij de klant bezorgd wordt. Naast de inrichting voorzien wij ook de belettering, navigatie, tracking systemen, car kits, signalisatie… zodat u zich kan focussen op uw klant en de werkzaamheden. Wij zorgen voor de rest!

Avietech team

Ons verhaal

 

Tony Janssens en Marleen Philips lieten in 2008 hun carrières achter zich om een eigen zaak te starten. Al snel groeide Avietech uit tot een succesvol project dat tot op heden nog steeds de snelst groeiende speler op de markt is op het gebied van bedrijfswageninrichting.

 

Avietech staat in voor het inrichten en ombouwen van uw bestelwagen zodat u geordend, georganiseerd en efficiënt kan werken. Wij weten als geen ander dat iedere bestelwagen unieke specificaties en toepassingen heeft - daarom leveren wij maatwerk dat volledig afgestemd is op uw wensen en noden.

Avietech medewerker
Ons team

Meet the experts

Stefano

Sales Manager

Jimmy

Monteur

Evi

Administratie

Bart

Sales Advisor

Jannes

Sales Advisor

Dorien

Marketeer

Axel

Monteur

Gauthier

Sales Advisor

Jeremy

Sales Advisor

Ellis

Monteur

Marleen en Tony

Zaakvoerders

Joy

Monteur

Wesley

Monteur

Word jij onze nieuwe collega?

Want nieuw talent is altijd welkom!
Solliciteer nu