Dakdragers

Bagagedragers

Avietech kan elke bestelwagen van een gepase bagagedrager voorzien. De universele T-Rack dakdragers zijn vervaardigd uit aluminium en zijn daarmee ideaal voor het vervoeren van ladders, balken, buizen of andere langwerpige voorwerpen.

T-Rack dakdragers of imperialen zijn de ideale uitbreiding voor het bedrijfsvoertuig van iedere vakman. Wij voorzien op maat gezaagde profielen die aangepast zijn aan elk type camionette. Wij verhogen de draagkracht van jouw voertuig en beperken het gewicht van de dakdrager zelf. T-Rack bagagedragers behoren namelijk tot de lichtste op de markt, maar behouden wel de stevigheid die vereist is om jouw lading veilig en efficiënt te transporteren. Bovendien zijn de T-Rack dakdragers standaard vervaardigd uit aluminium, een duurzaam en sterk materiaal!

 

Dwarsliggers

Wanneer je af en toe wat lange materialen moet vervoeren die niet in de laadruimte van je bestelwagen passen kunnen onze dwarsliggers de ideale oplossing bieden. Dit is een vereenvoudigde versie van onze dakdragers die perfect geschikt is om lichte lange materialen op het dak van je bestelwagen te vervoeren. 

Glasdragers

Glas is hoogstwaarschijnlijk een van de meest delicate materialen om te vervoeren en dit vraagt om de grootste zorg. Onze glasdragers uit het gamma laten toe om ramen of glasplaten op een veilige manier te vervoeren. Op die manier kan je de binnenruimte van jouw bestelwagen optimaal benutten, zonder nood te hebben aan een aanhangwagen. Tot slot kan met dit systeem de lading ook gemakkelijk gelost worden.

Interne glasdrager

Met onze interne glasdrager vervoer je op een makkelijke en veilige manier glas, ramen, profielen en panelen. De interne glasdragers zijn uiteraard gemaakt van aluminium en worden voorzien van de nodige beschermmaterialen zodat het glas niet beschadigd kan worden.

 

Speciallekes

Bij Avietech kan je ook terecht voor speciallekes zoals dakdragers voor een pick-up of openklapbare signalisatieborden. Naast de dakdragers hebben we ook accessoires in ons gamma zoals anti-slip loopplaten, verschillende ladders, zwaailichtsteunen en kokers om bijvoorbeeld buizen in te vervoeren.

Een vrijblijvende offerte nodig, vragen of opmerkingen?