Dakdragers

Imperiaal / universele dakdragers

Avietech kan elke bestelwagen van een gepast imperiaal voorzien. Deze universele dakdragers zijn vervaardigd uit aluminium en zijn daarmee ideaal voor het vervoeren van ladders, balken, buizen of andere langwerpige voorwerpen.

Dankzij het aluminium imperiaal dat perfect past op jouw bestelwagen, kan je elk voorwerp veilig bevestigen. Op die manier verdwijnt het risico op schade of verlies van de lading. Daarnaast is een aluminium dakdrager laag in gewicht en volledig roestvrij. Zo heeft het een lange levensduur en vraagt het weinig onderhoud. 

Lastdragers

Basislastdragers zijn ideaal voor het vervoer van een lading die niet past in het voertuig wegens te lang, te hoog of te breed. Het zijn ware allesdragers, tenminste als de lading niet te zwaar wordt. Bovendien zijn lastdragers speciaal ontworpen voor occasioneel gebruik, daarom zijn ze licht, stevig en snel te monteren of te verwijderen.

Glasdragers

Glas is hoogstwaarschijnlijk een van de meest delicate materialen om te vervoeren en dit vraagt om de grootste zorg. Onze glasdragers uit het gamma laten toe om ramen of glasplaten op een veilige manier te vervoeren. Op die manier kan je de binnenruimte van jouw bestelwagen optimaal benutten, zonder nood te hebben aan een aanhangwagen. Tot slot kan met dit systeem de lading ook gemakkelijk gelost worden.

Interne glasdrager

Met onze interne glasdrager vervoer je op een makkelijke en veilige manier glasplaten, ruiten, raamkozijnen en panelen. De interne glasdragers zijn opnieuw gemaakt van aluminium en worden voorzien van de nodige beschermmaterialen zodat het glas niet beschadigd kan worden.

Ten opzichte van een klassieke glasdrager heeft een interne glasdrager het extra voordeel dat het diefstal van de kostbare lading helpt voorkomen en jouw materiaal tegen de weersomstandigheden beschermt.

Speciallekes

Bij Avietech kan je ook terecht voor speciallekes zoals dakdragers voor een pick-up of openklapbare signalisatieborden. Naast de dakdragers hebben we ook accessoires in ons gamma zoals anti-slip loopplaten, verschillende ladders, zwaailichtsteunen en kokers om bijvoorbeeld buizen in te vervoeren.

Een vrijblijvende offerte nodig, vragen of opmerkingen?