Wanden en vloeren voor bestelwagens

Bescherm jouw interieur

Een bestelwagen van een vakman krijgt het soms hard te verduren. Niet alleen de zware lading die je iedere dag transporteert laat zijn sporen na, vooral de werkzaamheden op locatie die je in jouw bestelwagen zelf moet uitvoeren zijn vaak nefast voor het interieur van het voertuig.

Om die redenen is het belangrijk om het interieur van uw bestelwagen te beschermen en te voorzien van de juiste materialen. Met de gepaste wand-en vloerbekledingen kan je de levensduur van jouw bestelwagen aanzienlijk verlengen. Naast de bescherming van het interieur van de bestelwagen worden ook de verschillende materialen die je vervoert beter ingedekt tegen schade. 

Veilige werkplaats op wieltjes

Hout bijschaven of zagen, lassen, mechanisch onderhoud en ga zo maar verder - iedere werkman moet van tijd tot tijd (kleinschalige) projecten of klusjes op locatie uitvoeren. Meestal is het niet mogelijk deze taken in de woning of het kantoor van jouw klant te realiseren, waardoor ze noodgedwongen plaatsvinden in jouw bedrijfsvoertuig. Aanvullende bescherming door middel van extra wanden en vloeren vergroot dus aanzienlijk de levensduur van jouw bestelwagen.

Bovendien is het niet echt verantwoord om dergelijke werkjes op te knappen in een bestelwagen die daar niet op voorzien is. Denk bijvoorbeeld aan de brandveiligheid, beperkte wendbaarheid die ook kan leiden tot onnodige risico’s van jouw materiaal of personeel… De juiste vloerplaat, wandbekleding en laadvloeren kunnen hier dus zeker het verschil maken!

Een vrijblijvende offerte nodig, vragen of opmerkingen?