Over Avietech

Een blik achter de schermen

Onze missie

Het doel van Avietech? Iedere vakman de juiste oplossing aanbieden zodat deze zonder zorgen zijn eigen klanten kan ondersteunen. Avietech wil van alle bedrijfsvoertuigen een aangename werkomgeving maken waar georganiseerd en veilig gewerkt kan worden.

Met behulp van de efficiëntste en modernste technieken zorgt Avietech ervoor dat elke bestelwagen met een duurzame en vooral kwalitatieve inrichting terug bij de klant bezorgd wordt. Naast de inrichting voorzien wij ook de belettering, navigatie, tracking systemen, car kits, signalisatie… zodat je jezelf kan focussen op jouw klant en de werkzaamheden. Wij zorgen voor de rest!

Ons verhaal

Tony Janssens en Marleen Philips lieten in 2008 hun carrières achter zich om een eigen zaak te starten. Al snel groeide Avietech uit tot een succesvol project dat tot op heden nog steeds de snelst groeiende speler op de markt is op het gebied van bedrijfswageninrichting.

Avietech staat in voor het inrichten en ombouwen van uw bestelwagen zodat u geordend, georganiseerd en efficiënt kan werken. Wij weten als geen ander dat iedere bestelwagen unieke specificaties en toepassingen heeft - daarom leveren wij maatwerk dat volledig afgestemd is op uw wensen en noden.

Ons team

Meet the experts

Balou
Security
Philip
Sales Advisor
Stefano
Sales Manager
Evi
Administratie
Bart
Sales Advisor
Dorien
Marketeer
Tony
Zaakvoerder
Marleen
Zaakvoerder
Wesley
Assembleur
Wij zoeken jou!
Aarzel niet om te solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

Want nieuw talent is altijd welkom!
Solliciteer nu
Antony
Sales Advisor
Marco
Monteur
Kristof
Operational Manager
Jarno
Assembleur
Avietech
Actief in heel België
Mario
Monteur
Ian
Administratie
Noa
Security
Wim
Monteur
Jeroen
Monteur
Kenneth
Assembleur
Bram
Assembleur
Haiko
Assembleur/ Monteur
Andy
Assembleur/ Monteur
Marc
Account Manager