Nieuws

Alles wat je moet weten over de ladingbeveiliging van je bestelwagen

ma, 04/10/2021 - 12:00

Met een professioneel uitgeruste bestelwagen kan je de nodige gereedschappen en andere accessoires veilig en ordelijk vervoeren. Op die manier heb je steeds het gepaste materiaal bij om elke klus te klaren. Maar weet je ook hoe je jouw lading veilig bevestigt? Avietech biedt een ruim aanbod aan accessoires aan waarmee je elk soort lading veilig kan vastzetten in jouw bestelwagen. We lijsten de populairste beveiligingsaccessoires voor je op.
 

Het groeiverhaal van Avietech

ma, 12/04/2021 - 12:00

Welkom bij Avietech, een vaste waarde voor de inrichting van jouw bestelwagen, waarbij efficiëntie, gebruiksgemak en klantentevredenheid centraal staat. Avietech staat voor “All Vehicle Interior Equipment Technics” en werd in 2008 opgericht door Marleen en Tony.
 

Benieuwd hoe Avietech ontstond en waar het bedrijf vandaag staat? Ontdek hier ons volledige groeiverhaal.

Ontdek onze Batibouw Acties 2021

ma, 22/02/2021 - 08:30
Dit jaar gaan de deuren van Brussels Expo helaas niet open, maar ook voor de 62e editie van Batibouw leggen we jullie graag extra in de watten met onze onweerstaanbare Batibouw condities.

Jouw bestelwagen tijdens de donkere wintermaanden

ma, 30/11/2020 - 13:30
De wintermaanden, ze staan gekend als barkoude maanden gevuld met korte dagen en lange, donkere avonden. Daarnaast maken de donkere avonden het ook gevaarlijker op de weg en gemakkelijker voor boeven om inbraken te realiseren. Het beveiligen en verlichten van jouw bestelwagen is om die redenen prioriteit. In dit blogbericht geven we je alvast enkele praktische tips & tricks mee.

6 redenen waarom je best je bestelwagen laat inrichten door professionals

ma, 21/09/2020 - 13:30
Als vakman ben je dagelijks op de baan om klanten uit de nood te helpen en praktische klussen te klaren. Je brengt uren door in je bedrijfs- of bestelwagen en hebt graag alle nodige werktuigen dicht bij de hand. Een professionele inrichting is dus noodzakelijk om jouw efficiëntie tijdens de werkuren te garanderen. 

Avietech opent opnieuw de deuren en neemt maatregelen

wo, 05/06/2020 - 13:34
Avietech is enorm blij om iedereen opnieuw te verwelkomen na een toch wat ongewone en onvoorziene periode. Aangezien het virus de wereld nog niet uit is en we de veiligheid van onze klanten en medewerkers belangrijk vinden, werken we onder aangepaste maatregelen bij het heropenen van ons bedrijf. We zorgen er steeds voor dat de nodige afstand bewaard blijft, dat onze medewerkers beschermende kledij krijgen en dat niet-essentiële handelingen vermeden worden.

Avietech op Batibouw 2020 mét saloncondities!

ma, 02/17/2020 - 14:31
Van 29 februari tot 8 maart gaan de deuren van Brussels Expo terug open voor de 61ste editie van de grootste bouw- en renovatiebeurs van België - Batibouw. Ook Avietech zal er aanwezig zijn en we verwelkomen je graag op onze stand.

Klanten verwachten flexibiliteit en service

do, 04/25/2019 - 11:47

Het op maat inrichten van bedrijfsvoertuigen zit nog steeds in een stroomversnelling. Avietech biedt niet alleen kwaliteit, maar ook de nodige flexibiliteit om al de opbergsystemen modulair aan te passen aan de wensen van de klant.