Nieuws

De toekomst van e-mobiliteit: innovatieve inrichtingen voor elektrische bestelwagens en vloten

di, 02/04/2024 - 17:30

De wereld van transport en mobiliteit ondergaat een significante transformatie. Met de toenemende focus op duurzaamheid en technologische vooruitgang, is de elektrificatie van het wagenpark niet langer een toekomstvisie, maar een realiteit die zich vandaag ontvouwt. 

Nieuwe look en praktische inrichting voor de bestelwagen van DRJ Ramen & Deuren

ma, 17/04/2023 - 17:30

Als je de inrichting van je bestelwagen wil optimaliseren, dan wil je natuurlijk volledig achter het eindresultaat staan. Daarom lichten we het verhaal van onze tevreden klant DRJ Ramen & Deuren voor je uit. Zo krijg je inzicht in alle mogelijkheden voor jouw voertuig en de werkwijze van Avietech. Samen met zaakvoerder Johan ging Avietech op zoek naar de perfecte balans tussen stijl en comfort. Benieuwd naar het volledige traject? Lees dan zeker verder.

Avietech verhuist naar een nieuwe locatie!

vr, 14/04/2023 - 11:30

Avietech, gespecialiseerd in het inrichten van bestelwagens, verhuist van de Désiré de Bodtkaai naar het gloednieuwe bedrijventerrein Doorn Noord in Ninove. In het najaar van 2023 openen we er officieel de deuren. Ontdek hieronder hoe ons nieuwe pand ons team zal helpen om onze diensten nog verder te verbeteren.

led verlichting bestelwagen

Jouw bestelwagen extra zichtbaar maken met ledverlichting

wo, 30/12/2022 - 13:30

Als vakman én bestelwagenchauffeur weet je hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn op de weg. Of je nu overdag of 's nachts rijdt, je wil er zeker van zijn dat andere bestuurders je kunnen zien. Ledverlichting of signalisatie is een geweldige manier om je bestelwagen extra zichtbaar te maken. Zeker tijdens donkere wintermaanden is dit een absolute must. Ledverlichting kan je toevoegen aan de voor-, achterkant en zijkanten van je bestelwagen. Hierdoor val je meteen op bij andere bestuurders en ziet je bestelwagen er ook stijlvoller uit.

Je bestelwagen professioneel laten inrichten? Avietech komt naar je toe!

woe, 30/11/2022 - 12:00

Op zoek naar een partner om je bestelwagen(s) professioneel in te richten? Avietech is actief in heel België. Je hoeft je niet druk te maken over het binnenbrengen en ophalen van jouw bestelwagen. Wij komen bij jou ter plaatse om je bestelwagen veilig en efficiënt uit te rusten. Zo kan je zorgeloos je werk blijven uitvoeren met je favoriet bedrijfsvoertuig. Breng je je bestelwagen liever binnen? Dan monteren we deze op korte termijn in ons atelier in Ninove. Ben je gevestigd in Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost- of West-Vlaanderen? Op Avietech kan je rekenen! Lees verder om onze aanpak en service beter te leren kennen.

8 onmisbare benodigdheden voor élke bestelwagen

woe, 22/06/2022 - 12:00

Als vakman wil je twee dingen: jouw lading veilig kunnen vervoeren en een ordelijke en efficiënte werkruimte. Dit zorgt niet alleen voor tevreden klanten, ook maakt het jouw job uitoefenen makkelijker. Maar hoe ziet zo’n professioneel uitgeruste bestelwagen er nu uit? Ontdek hieronder dé 8 musthaves voor iedere camionette.

Ontdek onze Batibouw-acties 2022

ma, 01/05/2022 - 08:30

WEGENS SUCCES VERLENGD! Ook voor de 63e editie van Batibouw leggen we jullie graag extra in de watten met onze onweerstaanbare Batibouwcondities.

Alles wat je moet weten over de ladingbeveiliging van je bestelwagen

ma, 04/10/2021 - 12:00

Met een professioneel uitgeruste bestelwagen kan je de nodige gereedschappen en andere accessoires veilig en ordelijk vervoeren. Op die manier heb je steeds het gepaste materiaal bij om elke klus te klaren. Maar weet je ook hoe je jouw lading veilig bevestigt? Avietech biedt een ruim aanbod aan accessoires aan waarmee je elk soort lading veilig kan vastzetten in jouw bestelwagen. We lijsten de populairste beveiligingsaccessoires voor je op.

Het groeiverhaal van Avietech

ma, 12/04/2021 - 12:00

Welkom bij Avietech, een vaste waarde voor de inrichting van jouw bestelwagen, waarbij efficiëntie, gebruiksgemak en klantentevredenheid centraal staat. Avietech staat voor “All Vehicle Interior Equipment Technics” en werd in 2008 opgericht door Marleen en Tony.
 

Benieuwd hoe Avietech ontstond en waar het bedrijf vandaag staat? Ontdek hier ons volledige groeiverhaal.

6 redenen waarom je best je bestelwagen laat inrichten door professionals

ma, 21/09/2020 - 13:30

Als vakman ben je dagelijks op de baan om klanten uit de nood te helpen en praktische klussen te klaren. Je brengt uren door in je bedrijfs- of bestelwagen en hebt graag alle nodige werktuigen dicht bij de hand. Een professionele inrichting is dus noodzakelijk om jouw efficiëntie tijdens de werkuren te garanderen. 

Avietech opent opnieuw de deuren en neemt maatregelen

wo, 05/06/2020 - 13:34

Avietech is enorm blij om iedereen opnieuw te verwelkomen na een toch wat ongewone en onvoorziene periode. Aangezien het virus de wereld nog niet uit is en we de veiligheid van onze klanten en medewerkers belangrijk vinden, werken we onder aangepaste maatregelen bij het heropenen van ons bedrijf. We zorgen er steeds voor dat de nodige afstand bewaard blijft, dat onze medewerkers beschermende kledij krijgen en dat niet-essentiële handelingen vermeden worden.

Avietech op Batibouw 2020 mét saloncondities!

ma, 02/17/2020 - 14:31

Van 29 februari tot 8 maart gaan de deuren van Brussels Expo terug open voor de 61ste editie van de grootste bouw- en renovatiebeurs van België - Batibouw. Ook Avietech zal er aanwezig zijn en we verwelkomen je graag op onze stand.

Klanten verwachten flexibiliteit en service

do, 04/25/2019 - 11:47

Het op maat inrichten van bedrijfsvoertuigen zit nog steeds in een stroomversnelling. Avietech biedt niet alleen kwaliteit, maar ook de nodige flexibiliteit om al de opbergsystemen modulair aan te passen aan de wensen van de klant.