Accessoires bestelwagens

Een extraatje nodig?

Als bedrijf of zelfstandige heb je jouw eigen vakgebied, waarvoor speciaal gereedschap of extra voorzieningen zoals aangepaste wanden en vloeren soms een must zijn. En die heb je niet alleen in jouw eigen werkplaats nodig maar ook onderweg, wanneer je klanten op locatie bezoekt. 

Met jouw professioneel uitgeruste bestelwagen kan je de nodige gereedschappen en andere accessoires veilig en ordelijk vervoeren. Op die manier heb je steeds het gepaste materiaal bij om elke klus te klaren.

Accessoires voor ieder vakgebied

Om die reden heeft Avietech ook een ruim aanbod aan accessoires waarmee je iedere nood of wens kan inlossen. Jerrycans, speciale veiligheidssloten, bankschroeven, verlichting, koffers, kabelhouders, gereedschapshouders… je kan het zo gek niet bedenken of wij monteren het in jouw bestelwagen.

Iets concreet in gedachten dat niet meteen in het lijstje van de algemene accessoires staat? Avietech bekijkt graag samen de mogelijkheden om jouw bestelwagen perfect uit te rusten. Geef ons aan welk specifiek werkmateriaal of welke specifieke accessoires je nodig hebt om de klus te klaren en wij voorzien een eigen plekje in de bestelwagen. Denk bv. aan een ijskrabber en thermoskan voor tijdens de koude winterdagen en een goed gevulde koelbox tijdens de zomer.

Een vrijblijvende offerte nodig, vragen of opmerkingen?