Veiligheidssloten bestelwagens

Achter slot en grendel

Jouw bedrijfsvoertuigen en bestelwagens zijn kostbare investeringen, net zoals het inrichtingsmateriaal waarmee je ze uitrust. Om die reden wil je graag jouw bestelwagen en materiaal beschermen tegen diefstal. 

Daarnaast worden ook de gespecialiseerde gereedschappen of producten voor jouw klanten jammer genoeg soms gestolen. Een veiligheidsslot voor je bestelwagen is dus zeker geen overbodige luxe om dergelijke onvoorziene kosten te vermijden en jouw veiligheid te waarborgen.

Beveiliging op maat

Om diefstal te voorkomen voorziet Avietech een uitgebreid aantal veiligheidssloten om de inbraakbeveiliging van jouw bestelwagen te optimaliseren. Niet elke bestelwagen is gelijk en daarom kan je bij Avietech terecht voor beveiliging op maat.  

Je kan kiezen voor een klassiek anti-diefstal slot waarbij de deuren niet open te maken zijn zonder sleutel of kies voor geavanceerde sloten om de schuifdeuren te beveiligen. Daarnaast bieden ook de eenvoudig gemonteerde gatelocks jouw bestelwagen de hoogste beveiligingsgraad. Ook voor een trekhaakslot of andere soorten sloten kan je bij Avietech terecht.

Onze veiligheidssloten zijn eenvoudig te gebruiken, vormen een sterk visueel afschrikmiddel tegen potentiële dieven en bieden uiteraard optimale bescherming tegen effectieve inbraakpogingen. Zo blijft al jouw kostbaar materiaal in goede handen.

Een vrijblijvende offerte nodig, vragen of opmerkingen?