Signalisatie bedrijfsvoertuigen

Jouw zichtbaarheid in de spotlight

Signalisatie is cruciaal voor ieder bedrijfsvoertuig, zowel op de openbare weg als op de werf. Niet alleen om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen, ook om de veiligheid van je medewerkers, klanten en passanten niet in het gedrang te brengen. 

Ook daar staat Avietech je graag met raad en daad bij om jouw bestelwagen van de nodige signalisatie te voorzien. Zwaailichten, LED-signalisatie of liever flitslichten, kies zelf wat best past bij jouw bestelwagen en rijd veilig over alle wegen en werven.


Binnen- en buitenverlichting voor jouw bedrijfsvoertuig

LED-signalisatie voor voertuigen, lichtbalken of signalisatieborden dragen allemaal bij tot de visibiliteit van jouw bestelwagen. Veiligheid en efficiëntie staan bij Avietech centraal, daarom vind je verschillende soorten signalisatie voor bedrijfsvoertuigen om jouw veiligheid, en die van anderen, op de weg te garanderen. 

Naast de verschillende soorten signalisatie voor de buitenkant van jouw bestelwagen, voorzien we ook verlichting aan de binnenkant. Indien gewenst kunnen we ook werklampen of LED-binnenverlichting installeren om jouw werkomgeving van voldoende licht te voorzien. Deze verlichting waarborgt de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van het werk voor elke vakman. Zo ben je zowel onderweg als op locatie veilig en kan je efficiënt te werk gaan!

Een vrijblijvende offerte nodig, vragen of opmerkingen?