Realisaties

Inrichting voor small bestelwagens

Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. Dankzij de praktische inrichting van Avietech haal je alles uit de kan om zoveel mogelijk materiaal mee te kunnen nemen in je kleine bestelwagen. Elk hoekje van je camionette wordt optimaal benut zodat je niets vergeet. De meest voorkomende types binnen dit gamma zijn Fiorino, Nemo, Berlingo, Kangoo, Combo, Doblo, Citan, Caddy, Partner en Connect.

Inrichting voor medium bestelwagens

Is het een te klein en het ander te groot, dan zit je goed met je middelgrote bestelwagen. Type Talento, Vivaro, Trafic, Transporter, Custom, Expert, Jumy en Vito zijn ons dan ook niet onbekend. Signalisatie, dakdragers, oprijplaten, rekken, schuiven, ... Niets is te gek in onze ogen. Alles wat je maar kan bedenken kunnen wij voor jou realiseren. 

Inrichting voor large bestelwagens

Ben jij van het principe: hoe groter, hoe beter? Dan zijn de grote bestelwagens echt iets voor jou. Bij Avietech ben je sowieso aan het juiste adres.Of je nu beschikt over een type Ducato, Jumper, Master, Movano, Boxer, Transit, Sprinter of Crafter, we’ve got your back. Haal alvast inspiratie voor je eigen voertuig uit onderstaande realisaties. Je zal zien dat echt alles mogelijk is.

Een vrijblijvende offerte nodig, vragen of opmerkingen?