Bestelwageninrichting

BESTELWAGENINRICHTING OP MAAT

Met een inrichting van Avietech in jouw bestelwagen werk je gegarandeerd efficiënt en geordend. Onze schuiven, rekken, kasten, bakjes, koffertjes en andere accessoires zorgen ervoor dat je jouw materiaal ordelijk en veilig kan opbergen en dat de ruimte van jouw bestelwagen optimaal benut wordt.

Onze bestelwageninrichting kan volledig op maat van jouw professionele behoeften worden samengesteld. Met onze verschillende modules geven we elke vakman de vrijheid om zelf de ideale inrichting uit te kiezen, om aan al jouw wensen en noden te voldoen.

bestelwageninrichting

Heb je plannen om jouw volledige vloot te laten inrichten?

Avietech staat klaar om jou hierin te ondersteunen met maatoplossingen voor elke uitdaging.
Bestelwageninrichting voor vloten

Bestelwageninrichting voor ieder vakgebied

Elke vakman heeft andere noden en werkwijzen, om deze reden bieden wij onze klanten een breed gamma aan die het werk voor hen een stuk aangenamer en efficiënter kunnen maken. Je kan het zo gek niet bedenken of wij monteren het in jouw bestelwagen!

5 voordelen van bestelwageninrichting voor vakmannen

Een professionele bestelwageninrichting biedt heel wat voordelen voor vakmannen, ongeacht hun vakgebied. Hieronder lijsten we de belangrijkste voordelen voor jou op:

1. Orde en efficiëntie

Met een op maat gemaakte bestelwageninrichting kan je al je materiaal en gereedschap op een georganiseerde manier opbergen. Zo kan je sneller en efficiënter werken omdat je altijd weet waar alles zich bevindt en je geen tijd verspilt met zoeken.

2. Veiligheid

Een bestelwageninrichting kan ook bijdragen aan de veiligheid van de vakman en zijn materiaal. Door het gebruik van veiligheidssloten en anti-slip wanden en vloeren kan je ervoor zorgen dat je materiaal op zijn plaats blijft en niet beschadigd raakt tijdens het transport.

3. Optimaal gebruik van de ruimte

Een professionele bestelwageninrichting kan je helpen om de beschikbare ruimte in je bestelwagen optimaal te benutten. Hierdoor kan je meer materiaal en gereedschap meenemen en hoef je minder vaak heen en weer te rijden om alles op te halen of weg te brengen.

4. Professionele uitstraling

Met een goed georganiseerde en opgeruimde bestelwagen straal je professionaliteit uit naar je klanten. Dit kan een positieve indruk maken en bijdragen aan de reputatie van je bedrijf.

5. Duurzaamheid

Een professionele bestelwageninrichting kan ook bijdragen aan de duurzaamheid van je materiaal en gereedschap. Door alles goed op te bergen en te beschermen tegen beschadiging en diefstal, gaat je materiaal langer mee en hoef je minder vaak nieuw materiaal aan te kopen.

BROCHURE

Bedrijfswageninrichting voor de echte vakman

Met onze verschillende modules geven we elke vakman de vrijheid om zelf de ideale inrichting te kiezen, om aan al jouw wensen en noden te voldoen. Ontdek al onze standaard bestelwageninrichtingen in onze brochure!

Download onze brochure
bedrijfswageninrichting

Waarom kiezen voor een bestelwageninrichting van Avietech?

💪 Hoogstaande kwaliteit
💪 Snelle service
💪 Eigen plaatsingsdienst
💪 Ruim assortiment
💪 Expertise en ervaring

Onze realistaties

Inrichtingen voor zowel small, medium als large bestelwagens

Bedrijfswageninrichting in heel België

Bij Avietech hebben we een eigen plaatsingsdienst, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het binnenbrengen en ophalen van jouw bedrijfsvoertuig. Wij komen bij jou ter plaatse om de inrichting van je bestelwagen veilig en efficiënt te plaatsen. Dit is handig voor jou, want zo kan je tijd besparen en meteen aan de slag gaan met je werk. Het enige wat wij van jou vragen is een overdekte locatie waar onze techniekers de inrichting kunnen plaatsen. Geen gedoe dus met het brengen en halen van je bedrijfsvoertuig, want dat doen wij met plezier voor jou. Zo kan jij je volledig focussen op je werk. 

bedrijfsvoertuig inrichting
interieur bedrijfswagen

PROFESSIONELE MONTAGE

 

Onze techniekers hebben veel ervaring in het plaatsen van bedrijfswageninrichtingen en kunnen dit snel en efficiënt doen. We zorgen ervoor dat jouw bestelwagen volledig op maat wordt ingericht, zodat je alles makkelijk kan terugvinden en snel aan de slag kan. Bovendien kan je tijdens het plaatsen van de inrichting meekijken en eventuele aanpassingen aangeven. Zo ben je zeker van een inrichting die helemaal aan jouw wensen voldoet. Handig, niet?

Tijd is geld: kies voor onze snelle bedrijfswageninrichting service

Bij Avietech begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom bieden we onze klanten een snelle service aan. Dankzij onze grote stock kunnen wij op korte termijn jouw bestelwageninrichting plaatsen, zonder daarbij aan kwaliteit in te boeten.

Bij Avietech kan je bovendien terecht voor een breed assortiment aan bedrijfswageninrichtingen van hoge kwaliteit. Onze eigen plaatsingsdienst zorgt ervoor dat de inrichting snel en vakkundig geplaatst wordt, zodat je snel weer de baan op kan met jouw bedrijfswagen. Of je nu in Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost- of West-Vlaanderen gevestigd bent, bij Avietech kan je altijd rekenen op onze service en expertise. Neem vandaag nog contact met ons op en binnen enkele weken rijd je rond met een perfect uitgeruste mobiele werkplek.
 

voertuiginrichting

EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE NODIG VOOR JOUW BESTELWAGENINRICHTING OP MAAT?

Vraag jouw offerte aan

Bij Avietech garanderen we transparante prijzen voor onze kwalitatieve bedrijfswageninrichtingen. We bieden een ruim assortiment aan inrichtingen voor alle soorten bestelwagens en zijn er zeker van dat we de perfecte oplossing voor jou hebben.

Wil je graag weten wat de inrichting van jouw bedrijfswagen kost? Vraag dan nu een offerte aan bij Avietech. Onze experts stellen graag een gepersonaliseerde offerte op die volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BESTELWAGENINRICHTING

Bij Avietech wordt elke inrichting op maat gemaakt, waardoor we een breed scala aan voertuigen kunnen voorzien van de perfecte inrichting. Of je nu een kleine bestelwagen hebt, zoals de Fiorino, Nemo, Berlingo, Kangoo, Combo, Doblo, Citan, Caddy, Partner of Connect, of een middelgrote bestelwagen, zoals de Talento, Vivaro, Trafic, Transporter, Custom, Expert, Jumy of Vito, of zelfs een grote bestelwagen, zoals de Ducato, Jumper, Master, Movano, Boxer, Transit, Sprinter of Crafter, we hebben de juiste inrichtingsoplossingen voor je voertuig.

Bij Avietech maken we van jouw bestelwagen een efficiënte en georganiseerde werkplek, ongeacht het merk of model. We staan klaar om aan al jouw inrichtingsbehoeften te voldoen en ervoor te zorgen dat je bestelwagen perfect is uitgerust voor jouw specifieke activiteiten.

Bij Avietech zijn de mogelijkheden voor bedrijfswageninrichting eindeloos, waardoor het moeilijk is om een vaste prijs te geven. De kosten zijn afhankelijk van jouw specifieke wensen. Wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor je op. Als extra service komen we zelfs ter plaatse met ons demo voertuig om de mogelijkheden te bespreken.

Bij Avietech worden de meeste inrichtingen gemaakt van hoogwaardig staal. Indien gewicht een belangrijke factor is, bieden we ook aluminium oplossingen aan. Onze vloeren en wanden zijn gemaakt van duurzame houtsoorten, die garant staan voor kwaliteit en lange levensduur.

De installatietijd van een bestelwageninrichting varieert afhankelijk van de grootte van de inrichting en het aantal accessoires. In 85% van de gevallen kunnen we de wagen op dezelfde dag volledig afwerken. Bij complexere inrichtingen en als er elektrische accessoires moeten worden aangesloten, kan het enkele dagen in beslag nemen. We streven er echter altijd naar om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Je kan bij ons een offerte aanvragen zodra je je voertuig bestelt. Het is niet nodig om te wachten tot de levering van het voertuig. Als je ons het type voertuig en enkele andere specificaties doorgeeft, kunnen we direct aan de slag met onze 3D-configurator om een gepersonaliseerde offerte te maken.

Als je technisch onderlegd bent en over de nodige kennis beschikt, kan je ervoor kiezen om zelf je bestelwagen in te richten. In dat geval leveren we de kasten als bouwpakket en voorzien we de nodige ondersteuning, zodat je zelf aan de slag kan gaan. Houd er echter rekening mee dat Avietech in dit geval geen verantwoordelijkheid neemt als bijvoorbeeld de inrichting loskomt.

Absoluut! We ontwikkelen een inrichting die volledig is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Met ons uitgebreide assortiment zijn de mogelijkheden eindeloos. Samen met jou creëren we een maatwerkoplossing die perfect aansluit bij jouw wensen en vereisten.

Ja, wij kunnen elke bestelwagen voorzien van een passende inrichting. Of het nu gaat om een kleine bestelwagen, een middelgrote camionette of een groot bedrijfsvoertuig, wij hebben de expertise en ervaring om een inrichting te creëren die perfect aansluit bij het specifieke type voertuig.

Ja, wij bieden een garantie van 5 jaar op al onze inrichtingen. We staan volledig achter de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten en bieden daarom deze garantie aan. Mocht er zich toch een probleem voordoen, dan zorgen wij voor een passende oplossing.

Om een afspraak te maken voor de installatie van je bestelwageninrichting, kan je contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of telefonisch op het nummer +32 54 34 24 64. Ons team staat klaar om je te helpen en een geschikte datum en tijd af te spreken voor de installatie van je bestelwageninrichting.

Een vrijblijvende offerte nodig, vragen of opmerkingen?