Bestelwageninrichting voor vloten

KLEINE EN GROTE VLOTEN VAN BESTELWAGENS INRICHTEN

Bij Avietech zijn we gespecialiseerd in het inrichten van volledige vloten met de beste bestelwageninrichtingen op maat. Of je nu een kleine of grote onderneming hebt, wij zorgen ervoor dat al jouw bedrijfsvoertuigen perfect zijn uitgerust voor jouw specifieke werkzaamheden. 

Wij begrijpen dat het inrichten van je volledige vloot een grote investering kan zijn, maar het is een investering die zichzelf snel terugverdient. Met de juiste inrichting kan je de efficiëntie en veiligheid van je werknemers verhogen, waardoor je kosten bespaart en productiviteit verhoogt.

bestelwageninrichting voor vloten

WIE IS AVIETECH?

Avietech is één van de marktleiders in België als het gaat om bestelwagens inrichten op maat. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat we jouw volledige vloot professioneel kunnen inrichten. 

Bovendien werken we met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën om de beste oplossingen te bieden voor jouw voertuiginrichtingen. Onze eigen plaatsingsdienst staat garant voor een snelle en vakkundige installatie van de inrichtingen

Door je volledig vloot bij Avietech te laten inrichten, kan je genieten van een consistente kwaliteit en service. Je hoeft je geen zorgen te maken over de inrichting van je voertuigen, want wij zorgen voor alles, van het ontwerp tot de installatie en nazorg. Zo kan jij je focussen op je core business en zorgen wij voor de rest. 

Voordelen van bestelwageninrichting voor vloten

Wanneer je je volledige bestelwagenpark laat inrichten door Avietech, zorg je voor een uniforme uitstraling en een gestroomlijnd bedrijfsproces. Dit biedt tal van voordelen, zoals: 

1. Kostenbesparend

Het volledig inrichten van je vloot bij Avietech zorgt ervoor dat je op lange termijn kosten bespaart omdat de inrichting van elke bestelwagen hetzelfde is en daardoor efficiënter verloopt. 

2. Uniformiteit en diversiteit

Naast een uniforme uitstraling voor bepaalde voertuigen kunnen we ook diverse inrichtingen bieden om aan de specifieke behoeften van verschillende beroepsgroepen binnen je bedrijf te voldoen. Of je nu schrijnwerkers, metsers of sanitair experts in dienst hebt, we stemmen de inrichting af op hun unieke behoeften.

3. Efficiëntie

Dankzij de uniforme inrichting van alle bestelwagens kan het werk efficiënter en sneller worden uitgevoerd omdat de medewerkers weten waar alles zich bevindt en niet meer moeten zoeken naar materiaal of gereedschap.

4. Professionele uitstraling

Als je een volledig ingericht bestelwagenpark hebt, straal je als bedrijf professionaliteit uit en toon je aan dat je belang hecht aan een goede werkomgeving voor je medewerkers.

5. Gebruiksvriendelijkheid

Door de inrichting van de bestelwagens aan te passen aan de noden van je bedrijf en je medewerkers, worden de bestelwagens gebruiksvriendelijker en kunnen medewerkers sneller en efficiënter hun werk uitoefenen.

BROCHURE

Bedrijfswageninrichting voor de echte vakman

Ontdek hoe Avietech de ideale inrichting kan voorzien voor jouw volledige wagenpark, aangepast aan de functies van je medewerkers. Bekijk onze verschillende modules en standaard bestelwageninrichtingen in onze brochure!

Download onze brochure
bedrijfswageninrichting

Waarom kiezen voor een bestelwageninrichting van Avietech?

💪 Ruime ervaring en expertise
💪 Maatwerkoplossingen
💪 Hoogwaardige materialen en producten
💪 Professionele service van a tot z
💪 Flexibiliteit en schaalbaarheid
💪 Fiscaal interessant

Realisaties van volledig ingerichte wagenparken

Vloten met zowel small, medium als large bestelwagens

OPTIMALISEER DE INRICHTING VAN JE BESTELWAGENPARK MET ONZE HULP

Ben je niet helemaal zeker welke bestelwageninrichting past bij jouw bedrijf? Of heb je specifieke wensen waarvoor je graag advies zou willen inwinnen? Avietech staat voor je klaar met professioneel advies op maat! Wij kijken samen met jou naar onder andere de functies die jouw medewerkers uitvoeren of het type bestelwagen waarin ze werken. Op basis daarvan stellen wij een inrichting voor via onze 3D-configurator die niet alleen praktisch is, maar ook veilig en efficiënt. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies en ontdek wat Avietech voor jouw bedrijf kan betekenen!

bestelwageninrichting voor vloten

EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE NODIG VOOR JOUW BESTELWAGENINRICHTING OP MAAT?

Vraag jouw offerte aan

Wil je graag je hele vloot van bestelwagens laten inrichten door Avietech? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang binnen de kortste keren een offerte op maat.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken en een inrichting te creëren die perfect aansluit bij jouw bedrijfsbehoeften

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BESTELWAGENINRICHTING VOOR VLOTEN

Avietech biedt zowel uniformiteit voor gelijkaardige voertuigen als diversiteit voor voertuigen die zijn afgestemd op verschillende beroepsgroepen. We overleggen vooraf met de fleetverantwoordelijke om alle behoeften in kaart te brengen en stellen op basis daarvan een draaiboek samen voor toekomstige bestellingen.

Wij bieden advies op maat, rekening houdend met de specifieke taken die je werknemers uitvoeren en het type bestelwagen waarin ze werken. Via onze 3D-configurator kunnen we een inrichting voorstellen die zowel praktisch, veilig als efficiënt is.

Het inrichten van een volledige vloot bij Avietech is een proces dat op maat van de klant wordt aangepast, en het streeft ernaar de klant volledig te ontzorgen. Na je bestelling nemen we het volledige werk uit jouw handen. We coördineren met de garage(s) en leasebedrijven voor een vlotte planning en montage.

Een concreet voorbeeld: bedrijf X bestelt jaarlijks ongeveer 200 bestelwagens bij ons. Na de bestelling hebben we één keer per maand contact met de klant om de stand van zaken te bespreken. Voor de rest regelen we alles zelf, van de planning tot de daadwerkelijke montage van de inrichtingen, signalisatie, en dakimperialen met transportbuizen. De klant laat zijn techniekers vervolgens de volledig afgewerkte wagens afhalen bij de concessie. Vanaf minuut één zijn de wagens operationeel.

Een vrijblijvende offerte nodig, vragen of opmerkingen?