Inrichting bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting op maat

Met een inrichting van Avietech in jouw bedrijfsvoertuig werk je gegarandeerd efficiënt en geordend. Onze schuiven, rekken, kasten, bakjes, koffertjes en andere accessoires zorgen ervoor dat je jouw materiaal ordelijk en veilig kan opbergen en dat de ruimte van jouw bestelwagen optimaal benut wordt.

Onze bedrijfswageninrichting kan volledig op maat van jouw professionele behoeften samengesteld worden. Met onze verschillende modules geven we elke vakman de vrijheid om zelf de ideale inrichting uit te kiezen, om aan al jouw wensen en noden te voldoen.

Installatie ter plaatse

Bij Avietech hoef je je geen druk te maken over het binnenbrengen en ophalen van jouw bedrijfsvoertuig. Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos jouw werk kan blijven uitvoeren met je favoriet en gepersonaliseerd bedrijfsvoertuig, waarvan wij de inrichting gewoon bij jouw ter plaatse installeren.

Je hoeft jezelf dus ook niet naar de andere kant kan het land te begeven, dat doen wij met plezier voor jou. Wij vragen enkel een overdekte locatie waar onze techniekers de inrichting kunnen plaatsen. Handig, niet?

Snelle service

Geen lange wachttijden bij Avietech. Door onze grote stock is een snelle service steeds gegarandeerd. Neem vandaag contact met ons op en binnen enkele weken rijd je rond met een perfect uitgeruste mobiele werkplek.

Een vrijblijvende offerte nodig, vragen of opmerkingen?