Je bestelwagen professioneel laten inrichten? Avietech komt naar je toe!

woe, 30/11/2022 - 12:00

Op zoek naar een partner om je bestelwagen(s) professioneel in te richten? Avietech is actief in heel België. Je hoeft je niet druk te maken over het binnenbrengen en ophalen van jouw bestelwagen. Wij komen bij jou ter plaatse om je bestelwagen veilig en efficiënt uit te rusten. Zo kan je zorgeloos je werk blijven uitvoeren met je favoriet bedrijfsvoertuig. Breng je je bestelwagen liever binnen? Dan monteren we deze op korte termijn in ons atelier in Ninove. Ben je gevestigd in Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost- of West-Vlaanderen? Op Avietech kan je rekenen! Lees verder om onze aanpak en service beter te leren kennen.

Hoe gaan we te werk?

Heeft jouw mobiele werkplek nood aan meer efficiëntie en ordelijkheid? Met een inrichting van Avietech is de klus zo geklaard. Wij komen vrijblijvend naar je toe in heel België voor een 3D-configuratie, een offerte en de montage van de inrichting ter plaatse.

1. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je weten hoe je droominrichting eruit ziet? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier op onze website in. De vertegenwoordiger van jouw regio zal snel contact met je opnemen om een afspraak bij jou ter plaatse in te plannen.

2. Ons demovoertuig komt naar je toe!

Op het afgesproken tijdstip komt onze vertegenwoordiger bij jou langs met onze demowagen om alles uitgebreid te demonstreren. Ben je niet aanwezig op kantoor? Geen probleem! Wij komen met veel plezier naar de werf waar je op dat moment aan de slag bent. Samen bespreken we je individuele wensen en noden en tonen we je alle opties. Van signalisatie tot veiligheidssloten, alles is mogelijk!

3. Ontvang een offerte en 3D-configuratie op maat.

Na of tijdens het bezoek stellen we een vrijblijvende offerte op maat op. Onze moderne software maakt het mogelijk om meteen jouw inrichting in 3D te bekijken. We leggen ons uitgebreide assortiment naast je wensen en nodenen komen zo tot een duidelijk beeld van je toekomstige inrichting. Avietech heeft ervaring met het inrichten van zowel kleine, middelgrote als grote bestelwagens

4. Montage en installatie in heel België bij jou ter plaatse.

Ben je overtuigd dat Avietech de ideale partner is? Dan plannen we de installatie van jouw droominrichting in. We zorgen ervoor dat je snel kan genieten van je ordelijke bestelwagen. Ons team monteert deze in ons atelier in Ninove of bij jou ter plaatse. Kies je voor een installatie ter plaatse, dan vragen wij enkel om een overdekte locatie te voorzien waar onze techniekers aan de slag kunnen. Bij de montage zorgen onze ervaren techniekers voor een vlotte service. En dat in elke provincie van Vlaanderen.

 

Plan een afspraak met ons in

Wanneer het jou past komt Avietech bij jou langs. Samen visualiseren we de droominrichting van je bestelwagen. Kies uit onze verschillende inrichtingen, dakdragers, veiligheidssloten, wanden en vloeren, signalisatie en tal van accessoires. Het is ons doel om jou te laten rondrijden met een perfect uitgeruste mobiele werkplek. Pluspunt: je hoeft je hiervoor niet naar de andere kant van het land te begeven. Plan een afspraak in en de vertegenwoordiger van jouw regio komt naar je toe.

Contacteer ons