Het groeiverhaal van Avietech

ma, 12/04/2021 - 12:00

Welkom bij Avietech, een vaste waarde voor de inrichting van jouw bestelwagen, waarbij efficiëntie, gebruiksgemak en klantentevredenheid centraal staat. Avietech staat voor “All Vehicle Interior Equipment Technics” en werd in 2008 opgericht door Marleen en Tony.
 

Benieuwd hoe Avietech ontstond en waar het bedrijf vandaag staat? Ontdek hier ons volledige groeiverhaal.

Hoe het ooit allemaal begon

Wij zijn Marleen en Tony, gepassioneerde ondernemers en sinds een aantal jaar trotste oprichters en zaakvoerders van Avietech. Na meer dan 20 jaar actief te zijn als bediende, besloten we in 2008 een serieuze carrièreswitch te maken. We gaven beide ons ontslag en besloten om zelf een bedrijf op te richten: Avietech.

We waren beiden al wat vertrouwd met professioneel vakmanschap, bedrijfswagens en technische profielen. Echter vonden we dat de efficiëntie van de vakman nog een stuk vooruit kon geholpen worden dankzij een correcte inrichting van de bestelwagen. Zo ontstond Avietech en na 6 jaar keihard werken, werd het dringend tijd om onze zaak uit te breiden. 

Als ambitieuze ondernemers stelden we onszelf doelstellingen voorop en streefden we ernaar om onze toenmalige omzet van €600.000 maal vier te doen op vijf jaar tijd. Ondanks dat iedereen ons voor gek verklaarde, slaagden we erin iedereen te verbazen want we deden nog beter. We deden de omzet maal zes!

 

Een tweede generatie

Avietech draaide op volle toeren en we bleven steeds groeien. In 2017 waagde ook onze jongste dochter Evi de stap om mee in de zaak te stappen. Samen met Marleen is zij verantwoordelijk voor de administratieve zaken bij Avietech. Een jaar later trad ook Dorien, onze oudste dochter, in onze voetsporen. Dorien vult haar dagen met rekrutering, strategie en marketing. Allemaal samen vormen we een vloeiende tandem, waardoor het bedrijf op wieltjes loopt. 

Ondanks 2020 een moeilijk jaar was voor elke ondernemer, kunnen we met enige trots terugkijken op deze stroeve periode. Zo realiseerden we bij Avietech toch een groei van 8% vergeleken met het jaar ervoor. Deze groei is volledig te wijten aan ons geweldig team en uitstekende klantenservice. 

Onze klanten hoeven zich in principe nooit te verplaatsen en kunnen hun efficiëntie tijdens het werk gewoon verderzetten. Zowel de salesgesprekken, als het opmaken van de offerte en de plaatsing van de inrichting gebeurt bij de klant en dit over heel België. Ons team, in combinatie met onze service, ons product en onze prijs-kwaliteitverhouding vormen dagelijks ons gouden recept tot succes.

 

Trends Gazelle 

Trends Gazelle nomineert jaarlijks de snelst groeiende bedrijven van België en dit jaar was het ook onze beurt! Een nominatie voor Trends Gazelle verdien je op basis van harde groeicijfers, groei in toegevoegde waarde, groei in personeel en groei in cashflow. Dit is voor ons een prachtige erkenning voor het geleverde werk van het volledige team. Het motiveert ons enorm om verder te blijven bouwen aan een mooi bedrijf, met een fantastisch team en tevreden klanten. 

 

De toekomst voor Avietech

Dit jaar hebben beide dochters, Evi en Dorien, besloten om hun bedrijfsmeerwaarde bij Avietech naar een hoger niveau te tillen. Dankzij hun harde werk en constante inzet, zijn ze vanaf dit jaar ook medebestuurders van Avietech. Als groeiend familiebedrijf blijven we steeds erg gemotiveerd en blijven we onszelf uitdagen met nieuwe doelstellingen. 

Tot slot kunnen we nog een tipje van de sluier lichten over onze nieuwste plannen, want Avietech gaat verhuizen. Zo trekken we erop uit naar een nieuw, groter en moderner pand te Ninove. 

Wij kijken er alvast vol passie en enthousiasme naar uit om aan dit succesverhaal verder te schrijven. Wil je graag met ons samenwerken en genieten van de voordelen van een op maat ingerichte bestelwagen? Neem contact met ons op of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan. 

 

Tot snel