6 redenen waarom je best je bestelwagen laat inrichten door professionals

ma, 21/09/2020 - 13:30
Als vakman ben je dagelijks op de baan om klanten uit de nood te helpen en praktische klussen te klaren. Je brengt uren door in je bedrijfs- of bestelwagen en hebt graag alle nodige werktuigen dicht bij de hand. Een professionele inrichting is dus noodzakelijk om jouw efficiëntie tijdens de werkuren te garanderen. 
Heb je ooit zelf al eens geprobeerd om een inrichting in elkaar te knutselen om zo je bestelwagen op orde te krijgen? Dan deed je dat waarschijnlijk om kosten te besparen, maar dit heeft toch enkele nadelen. Een professioneel ingerichte bestelwagen is noodzakelijk om jouw werk efficiënt en correct uit te voeren. Wij geven je alvast een aantal goede redenen om je bestelwagen te laten inrichten door professionals. 
  • Hout is een stevig maar tegelijk ook heel zwaar materiaal.Hout is een erg dankbaar materiaal en elke vakman zet gemakkelijk een houten kast in elkaar, maar hout is meteen een vrij zwaar materiaal. Wanneer een bestelwagen wordt ingericht met houten rekken en kisten, kan het totale gewicht van de bestelwagen snel overschreden worden. Dat is iets dat we bij Avietech ten sterkste proberen vermijden want de boetes op overladen bestelwagens lopen al snel hoog op, daarom werken we met lichte en toch sterke materialen om een optimale inrichting te garanderen. 

  • Duurzame materialen met hoger rendement. Naast het feit dat hout een gemakkelijk maar zwaar materiaal is, is hout ook niet de meest duurzame keuze. Bij Avietech zetten we zoveel mogelijk in op duurzame materialen, zoals staal en aluminium. Met behulp van duurzame en lichte materialen streven we naar de perfecte inrichting van jouw bestelwagen, waarbij de levensduur van de materialen maximaal is. Op die manier kan jouw eenmalige investering zo lang mogelijk renderen.

  • Tijd van een zelfstandige is kostbaar.Het zelf inrichten van je bestelwagen kost niet alleen een handvol geld maar ook enorm veel tijd. Time is money en daarom kies je beter voor een uitbesteding, waarbij je bestelwagen in een mum van tijd en op maat van jouw noden wordt ingericht. Zo hoef je zelf geen werkuren op te offeren voor de inrichting en kan je meer focussen op jouw core business.

  • Expertise bij inrichting tot in de kleinste hoeken. Als professionals hebben we al jaren ervaring in een brede waaier van sectoren, zo kunnen we strategisch meedenken over de praktische inrichting van jouw bestelwagen om ervoor te zorgen dat de laadruimte van jouw bestelwagen optimaal benut wordt en je bestelwagen geen verloren ruimtes bevat.

  • Praktische & creatieve systemen op maat. Als expert in ons vak bieden wij bepaalde systemen die niet zelf gemaakt kunnen worden, maar jou wel veel voordelen kunnen opleveren. Dit kan gaan van praktische opbergruimtes tot slimme verlichtingen en nog veel meer.

  • Getest en goedgekeurd op vlak van veiligheid. Tot slot vinden we het niet alleen belangrijk om de efficiëntie tijdens het werk te garanderen, maar ook de veiligheid is bij ons van groot belang. Onze inrichtingen zijn onderworpen aan verschillende crashtests om zowel jou als bestuurder maximaal te beschermen.


Kortom, dankzij een professioneel ingerichte bedrijfswagen garandeer je efficiëntie tijdens het werk, een ordelijke en praktisch ingerichte bestelwagen waarbij alle materialen én de bestelwagen beschermd blijven, waardoor jij een optimale klanttevredenheid kan garanderen.  

Wil jij een praktische en ordelijke bestelwagen waarmee je optimaal werk kan garanderen bij jouw klanten? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bekijken we samen met onze experten hoe we jouw bestelwagen naar een hoger niveau kunnen tillen.