Avietech op Batibouw 2020 mét saloncondities!

ma, 02/17/2020 - 14:31
Van 29 februari tot 8 maart gaan de deuren van Brussels Expo terug open voor de 61ste editie van de grootste bouw- en renovatiebeurs van België - Batibouw. Ook Avietech zal er aanwezig zijn en we verwelkomen je graag op onze stand.
Van 29 februari tot 8 maart gaan de deuren van Brussels Expo terug open voor de 61ste editie van de grootste bouw- en renovatiebeurs van België - Batibouw.

Ook Avietech zal er aanwezig zijn en we verwelkomen je graag op onze stand. We stellen er een greep uit ons gamma voor om je bedrijfswagen, camionette of bestelwagen te personaliseren. Ervaring is uiteraard de rode draad van de beurs. Wanneer je door de paleizen wandelt, kan je de producten voelen, zien en ruiken. En bij ons is dit niet anders.

Kom zelf ontdekken hoe je jouw bedrijfswagen kan inrichten of uitbreiden met accessoires en geniet advies van onze professionals ter plaatse voor je een beslissing neemt.

Saloncondities Avietech

Naar aanleiding van de Batibouw beurs verwennen wij onze nieuwe klanten met speciale condities. Zo kan je genieten van kortingen op telescopische stangen, sloten, en bieden we speciale pakketten aan om je bedrijfswagen in te richten.

●     Promo S: korting op reksystemen voor kleinere camionetten.

●     Promo M: korting op reksystemen voor middelgrote bedrijfsvoertuigen.

●     Promo L: korting op reksystemen voor grote bedrijfsvoertuigen.
 

Bij aankoop van meerdere modules, nemen wij de plaatsing en montage op ons. Vraag gerust meer informatie aan onze standhouders omtrent onze promoties.

Waar en wanneer?

Batibouw gaat door in Brussels Expo van zaterdag 29 februari tot zondag 8 maart. Je kan ons vinden in Paleis 3, op stand 320. Wij bevinden ons tussenin de Verhuiszone en de Do It Yourself zone.

Let wel op: Dit jaar zijn de openingsuren van Batibouw aangepast om je bezoek aan de beurs nog beter te maken. De beurs is geopend van 10u tot 18u30 in het weekend en van 12u tot 20u30 tijdens de week (donderdag 5 maart is de beurs open tot 22u30!). Meer praktische info vind je via deze link terug.

We kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen op onze stand! Tot dan!