Avietech opent opnieuw de deuren en neemt maatregelen

wo, 05/06/2020 - 13:34
Avietech is enorm blij om iedereen opnieuw te verwelkomen na een toch wat ongewone en onvoorziene periode. Aangezien het virus de wereld nog niet uit is en we de veiligheid van onze klanten en medewerkers belangrijk vinden, werken we onder aangepaste maatregelen bij het heropenen van ons bedrijf. We zorgen er steeds voor dat de nodige afstand bewaard blijft, dat onze medewerkers beschermende kledij krijgen en dat niet-essentiële handelingen vermeden worden.

Maatregelen voor bezoekers bij Avietech

We doen er alles aan zo operationeel mogelijk te blijven binnen het bedrijf en streven ernaar onze gekende service te blijven bieden. Om ervoor te zorgen dat je in alle veiligheid bij ons kan langskomen, treffen we volgende maatregelen:

  • Langskomen bij Avietech: Om ieders veiligheid te garanderen, werkt Avietech momenteel nog achter gesloten deuren. We staan altijd klaar om je te helpen, maar langskomen zonder afspraak is momenteel nog niet mogelijk.

    Heb je een vraag, ben je op zoek naar meer informatie of had je graag een aankoop gedaan bij Avietech? Dan kan je steeds telefonisch contact met ons opnemen op het nummer 054 34 24 64 of kan je per e-mail terecht op info@avietech.be.

  • Het inrichten van bedrijfsvoertuigen: Indien je bedrijfsvoertuig ingericht moet worden, zorgen we er telefonisch voor dat de afspraak wordt vastgelegd. Vervolgens kom je op het afgesproken tijdstip het voertuig afleveren bij ons op de parking. De sleutel van je wagen daarentegen deponeer je in de sleutelkluis, links van de grijze poort. Tot slot bel je ons op het nummer 054 34 24 64 om te melden dat het voertuig bij ons is afgeleverd.

    We kunnen je garanderen dat het inrichten van de bedrijfsvoertuigen ook onder aangepaste maatregelen gebeurt. Met behulp van voldoende afstand en beschermende kledij gaan onze techniekers aan de slag om jouw voertuig volledig vertrekkensklaar te maken!

  • Het ophalen van bedrijfsvoertuigen: Klaar om je bedrijfsvoertuig opnieuw op te halen? Met behulp van onze aangepaste maatregelen kan ook dit veilig verlopen. Zodra je voertuig klaar is, nemen we telefonisch contact met je op om het tijdstip van ophaling vast te leggen.

    Wanneer je bij ons aankomt, mag je meteen tot aan het onthaal komen dat aangeduid zal zijn met de nodige signalisatie. Daar kan je vervolgens contactloos betalen en overhandigen we je de veilig ontsmette sleutel van je bedrijfsvoertuig. In een mum van tijd ben je opnieuw klaar om de baan op te gaan!

Klaar om je bedrijfsvoertuig naar een hoger niveau te tillen?

Indien je interesse hebt voor een inrichting, staan we met plezier voor je klaar. Je kan ons telefonisch bereiken om een afspraak vast te leggen met een van onze technische adviseurs. Daarna komt onze medewerker bij jou op bezoek met een demovoertuig om alle mogelijkheden duidelijk in kaart te brengen. Op basis van jouw wensen en behoeften kan een offerte op maat uitgewerkt worden. 

Opnieuw kunnen we hierbij de veiligheid garanderen door onze vertegenwoordigers op pad te sturen met beschermende kledij. We vragen om steeds voldoende afstand te houden en indien mogelijk zelf een mondmasker en/of handschoenen te dragen tijdens het bezoek. 

Met het volledige team kijken we er ontzettend naar uit om weer van start te gaan! We hopen dat we daarbij op jullie begrip en medewerking kunnen rekenen, zodat alles vlot en vooral veilig kan verlopen.

Hopelijk tot snel!
Het Avietech team