led verlichting bestelwagen

Jouw bestelwagen extra zichtbaar maken met ledverlichting

wo, 30/12/2022 - 13:30
Als vakman én bestelwagenchauffeur weet je hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn op de weg. Of je nu overdag of 's nachts rijdt, je wil er zeker van zijn dat andere bestuurders je kunnen zien. Ledverlichting of signalisatie is een geweldige manier om je bestelwagen extra zichtbaar te maken. Zeker tijdens donkere wintermaanden is dit een absolute must. Ledverlichting kan je toevoegen aan de voor-, achterkant en zijkanten van je bestelwagen. Hierdoor val je meteen op bij andere bestuurders en ziet je bestelwagen er ook stijlvoller uit.

Waarom ledverlichting een goed idee is

De donkere dagen maken het niet gemakkelijk om de veiligheid op de wegen en werven te bewaren. Een optimale signalisatie op jouw bestelwagen zorgt ervoor dat je zowel de veiligheid van jouw bestelwagen als van het werfpersoneel en andere weggebruikers kan garanderen. Implementeer voldoende zwaailichten of ledlampen om alles in goede banen te leiden op de wegen en de werven. 

Bovendien brengt ledverlichting veel voordelen met zich mee om veilig de baan op te gaan:

  • Leds zijn veel helderder dan traditionele gloeilampen, waardoor je visibiliteit toeneemt.
  • Ze gaan ook veel langer mee, dus je hoeft je minder zorgen te maken dat je ze vaak moet vervangen. 
  • Leds zijn ook energiezuiniger, wat betekent dat de batterij van je bestelwagen niet zo snel leegloopt. Dit is vooral belangrijk als je je bestelwagen voor je werk gebruikt en hem de hele dag moet laten draaien. 
  • En omdat ze minder warmte produceren, veroorzaken leds minder snel brand bij een ongeval. 

Dus ben je op zoek naar een manier om de veiligheid van je bestelwagen te verbeteren? Overweeg dan om je bestelwagen te upgraden met ledverlichting.

 

Ledverlichting binnenin je bestelwagen

Niet alleen de buitenkant van je bestelwagen dient goed verlicht te zijn om de omgeving en anderen te beschermen, ook de verlichting aan de binnenkant kan uiteraard niet ontbreken. Om jouw efficiëntie en ordelijkheid tijdens het werken niet te verhinderen, dien je over voldoende licht te beschikken binnenin je bestelwagen. Op die manier vind je alles in een handomdraai terug. Ook hiervoor is beroep doen op ledverlichting een slimme keuze. 

Voor de ledverlichting aan de binnenkant van je bestelwagen hebben we bij Avietech twee opties. Je kan kiezen voor een gewone led op schakelaar of voor een led die geactiveerd wordt met een sensor. Het voordeel van een led die geactiveerd wordt met een sensor is dat het handiger en zuiniger is aangezien de led enkel aanspringt als er beweging gedetecteerd wordt binnenin je bestelwagen.

 

Veiligheidssloten tegen diefstal

Natuurlijk zijn leds niet de enige manier om de veiligheid van je bestelwagen te verbeteren. Tijdens de donkere wintermaanden neemt het aantal diefstallen ook fors toe. Niet alleen in huizen, maar zeker ook in voertuigen en bestelwagens. We hoeven jou niet te vertellen dat bestelwagens vaak volgeladen zijn met dure materialen en werktuigen, daar weet jij natuurlijk alles van.

Je voertuig is natuurlijk een belangrijke investering. Je vertrouwt erop om je job dagelijks tot een goed einde te brengen en je kunt het je niet veroorloven dat je voertuig gestolen wordt. Daarom bieden we bij Avietech de beste beveiligingssloten van de markt aan. Deze sloten zijn ontworpen om je bestelwagen te beschermen tegen dieven. Ze zijn gemaakt van stevige materialen die moeilijk te breken zijn en ze zijn eenvoudig te installeren. 

Met deze sloten weet je zeker dat je bestelwagen beveiligd is tegen diefstal, maar wat kan je nog extra ondernemen?

  • Laat de deuren van je bestelwagen nooit open wanneer je niet in de buurt bent.
  • Parkeer je bestelwagen op een veilige plaats, idealiter in een afgesloten garage.
  • Plaats je bestelwagen bij het parkeren zo dicht mogelijk bij de muur, zodat de laaddeuren niet (volledig) open kunnen.

Ben je ervan overtuigd dat je bestelwagen nood heeft aan extra verlichting en beveiliging? Avietech helpt je graag verder. Vraag een offerte aan of neem contact op en wij maken een voorstel op maat. 

Offerte aanvragen